Momentul in care in sfarsit aveti o locuinta exact cum v-ati dorit este unul special: un dormitor in nuante de alb sau pastel, o bucatarie cu un design modern in nuante nude, camera copilului plina de culori vesele si un living cald si primitor, decorat in nuante calde. Cu toate acestea, trecerea timpului isi pune amprenta pe mobila din casa dumneavoastra, apar diverse deteriorari sau pur si simplu doriti o schimbare. Insa, o schimbare a mobilierului implica si o investitie semnificativa ceea ce duce la cautarea unor variante mai economice, dar care in acelasi timp sa fie si pe masura asteptarilor.

Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu o solutie care sigur va va oferi posibilitatea de a da un aspect nou mobilei intr-un mod simplu si creativ: autocolantul pentru mobila va deveni prietenul dumneavoastra! Mai jos va vom prezenta cateva idei pe care le puteti pune in aplicare pentru a schimba aspectul mobilierului din casa dumneavoastra.

Restituirea blatului de bucatarie deteriorat cu ajutorul autocolantului mobila

Blatul din bucatarie este unul dintre cele mai uzate suprafete din casa. De aceea, cu timpul, acesta se toceste si se deterioreaza, iar aspectul sau nu mai este ca in momentul in care este nou. Aceasta problema poate fi remediata intr-un mod usor cu ajutorul autocolantului mobila. In gama noastra de folii autocolante puteti gasi o multitudine de modele si culori potrivite pentru bucataria dumneavoastra. Daca doriti sa optati pentru ceva mai colorat, noi va recomandam autocolant mobila model granit, autocolant mobila model pavaj piatra. Pentru un stil mai clasic puteti alege din gama noastra variata de autocolant mobila model lemn stejar, ulm sau stejar scandinav. Marmura este o alegere inspirata pentru crearea unui design modern care va atrage cu siguranta privirile. Noi va recomandam autocolant mobila model marmura neagra, autocolant mobila model marmura alba, autocolant mobila model marmura bej sau autocolant mobila model marmura gri.

Autocolantul pentru mobila
Autocolantul pentru mobila
Autocolantul pentru mobila

Colantarea mobilei cu autocolant mobila cu aspect metalic

Mobila cu aspect metalic devine din ce in ce mai populara cand vine vorba de design-ul interior. Daca pana acum nu ati abordat un stil care sa iasa in evidenta, autocolantul mobila cu aspect metalic sigur va va incanta vizual si va fi atractia principala in decorul camerei dumneavoastra. Puteti imbraca un singur obiect de mobilier din camera, precum masa, cu autocolant mobila cu aspect metalic pentru a crea un design deosebit. Autocolantul mobila cu aspect metalic oxidat sau autocolantul mobila cu aspect metalic auriu sunt doua dintre recomandarile noastre.

Autocolant mobila cu aspect metalic

Adauga o pata de culoare in bucatarie cu ajutorul autocolantului mobila uni

V-ati plictisit de culorile monotone din bucataria dumneavoastra? Stiati ca puteti schimba complet contrastul incaperii prin aplicarea autocolantului mobila in culori vii? La Davo puteti gasi autocolant mobila uni intr-o multitudine de culori, precum rosu, galben, portocaliu, verde, mov, roz, turcoaz sau bleumarin. Pentru un decor mai special, puteti aplica autocolant mobila si pe frigider sau pe masina de spalat vase in cazul in care aceasta nu este incastrata in mobila.

Autocolantului uni rosu
Autocolantului uni rosu

Combina foliile autocolante mobila pentru un design deosebit

Pentru camera copiilor recomandam cu drag combinatii de diferite nuante viu colorate de autocolant mobila. In acest fel puteti crea o multime de povesti pe mobila din camera copiilor dumneavoastra. In plus, ii puteti implica si pe ei in aceasta activitate, lipirea autocolantului fiind o joaca de copii.

Autocolantului mobila uni bleumarin

Lasa imaginatia sa debordeze cu ajutorul autocolantului mobila

Autocolantul mobila este foarte usor de taiat, astfel oferindu-va posibilitatea de a crea diverse forme pe care le puteti lipi pe diferite piese de mobilier. Decorarea pieselor de mobilier poate deveni un adevarat proces de creatie si indemanare ce va permite sa fiti propriul designer. Prin decuparea foliilor de autocolant mobila puteti realiza un decor cu adevarat unic. In imaginile de mai jos puteti observa cateva idei de decor facute prin decuparea autocolantului mobila.

Autocolantul pentru mobila
Autocolantul pentru mobila
Autocolantul pentru mobila