Tapet Ceramics pentru baie / bucatarie

TAPET CERAMIC

Tapet ceramic d-c-Fix Asmant, imitatie caramizi, gri, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone Sand, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Shabby Wood, model imitatie lemn, maro/gri, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Subway Tile, imitatie caramizi, 3D, alb, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Shabby Wood, model imitatie lemn, maro/gri, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Subway Tile, imitatie caramizi, 3D, alb, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Tisa, imitatie caramizi, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Asmant, imitatie caramizi, gri, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Adeziv tapet d-c-Fix Glutolin, interior, suprafete neabsorbante, 750 gr, Cod 49015

47,99 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Prato, model imitatie faianta, nuante de bej, latime 67.5cm, lungime 20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Salerno, model imitatie faianta/gresie, bej, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Wave, model abstract, alb, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone Sand, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone, model imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Ceramics

Tapet bucatarie, tapet baie

Placile si tencuiala sunt departe de a fi singurele instrumente de proiectare pentru peretii baii. Dar si bucataria este un loc pentru a pune in evidenta creativitatea si pentru a utiliza imagini de fundal superbe, pentru a adauga culori interesante de design.

Deoarece bucatariile si baile sunt zone in care se dezvolta un grad ridicat de umiditate, aveti nevoie de imagini de fundal speciale care sa poata sustine acest lucru, sa ramana in mod inerent stabil si usor de curatat.

Alegeti tapet pentru bucatarie sau baie? Tapetul Ceramics este resursa suprema pentru decorul din bucatarie si baie. Beneficiati de o bucatarie plina de creativitate, cu cele mai noi modele de tapet! Bazandu-se pe elemente frumoase si naturale, colectiile noastre de tapet de bucatarie fac un spatiu sa fie primitor.

Tapetul pentru baie va ofera o paleta unica pentru a va exprima! Proiectati o oaza de confort sau un refugiu relaxant cu tapetul perfect pentru baie.

Elegante si usor de curatat, aceste tapeturi moderne pentru bucatarii si bai aduc o relaxare benefica fiecarei persoane! Cand doriti sa faceti o schimbare rapida sau o remodelare completa, tapetul de baie si bucatarie este cea mai usoara si accesibila solutie.

Tapetul este un ajutor semnificativ pentru pastrarea peretilor cat mai curati. Indiferent daca doriti tapet pentru bucatarie sau tapet pentru baie care sa poata face fata conditiilor umede, sunteti sigur ca veti gasi potrivirea perfecta.

Tapetul te ajuta sa creezi o atmosfera placuta atat in baie, cat si in bucatarie

Exista o diferenta enorma atunci cand vine vorba de tapeturi care transforma o baie dintr-o camera umeda simpla pentru activitatile zilnice, intr-o zona de tip spa pentru acele ore pretioase dupa munca, pentru odihna si relaxare. Tapetul    poate fi cu modele diferite, uni-colorat, cu motive evocatoare sau relaxante. Tapetarea unui perete de baie creste automat confortul si elimina stresul de zi cu zi.

Deoarece umiditatea dintr-o baie este intotdeauna foarte mare, din cauza dusului si a bailor lungi, indreptati-va alegerea catre imagini de fundal durabile care sa poata face fata acestui fapt.

Lucrul cu tapetul in bucatarii ofera mai multa flexibilitate, deoarece gradul de umiditate tinde sa fie mai mic decat in bai. Similar cu baile, tapeturile din vinil, precum si tapeturile netesute sau pe hartie sunt potrivite si pentru bucatarii, cu conditia sa aplicati un material de etansare special pentru aceste doua tipuri. In plus, materialele naturale pentru     tapet, cum ar fi pluta sau bambusul, pot adauga interes peretelui bucatariei.

Exista intotdeauna sansa unui mic dezastru legat de gatit si este posibil sa afecteze peretele. Tapeurile din vinil lavabile sau rezistente la spalare sunt potrivite in special pentru spatiile de gatit si de luat masa.

Va oferim o gama variata de culori de tapete: alb, bej, gri, maro