AUTOCOLANT VITRALIU

AUTOCOLANT VITRALIU

Autocolant geam vitraliu d-c-Fix Gradina Venetiana, efect geam sablat, model floral, multicolor, 45cmx15m

125,66 Lei

Autocolant geam vitraliu Gekkofix Nimes, efect geam sablat, model geometric, multicolor, 67.5cmx15m

167,43 Lei

Autocolant geam vitraliu Gekkofix Reims, efect geam sablat, model abstract, multicolor, 67.5cmx15m

167,43 Lei

Autocolant geam vitraliu Gekkofix Reims, efect geam sablat, multicolor, 90cmx15m

222,59 Lei

Autocolant geam vitraliu Gekkofix Church, efect geam sablat, model geometric, multicolor, 67.5cmx15m

167,43 Lei

Autocolant vitraliu Gekkofix Barcelona, efect geam sablat, multicolor, 67.5cmx15m

167,43 Lei

Kit racleta si cutter montaj autocolant d-c-Fix

18,04 Lei 19,19 Lei

Autocolant vitraliu d-c-Fix Minster, efect geam sablat, model floral, multicolor, 45cmx2m

23,73 Lei 25,24 Lei

Autocolant vitraliu d-c-Fix Tulia, efect geam sablat, model floral, multicolor, 45cmx2m

23,73 Lei 25,24 Lei

Autocolant vitraliu d-c-Fix Gradina Venetiana, efect geam sablat, model floral, multicolor, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant vitraliu Gekkofix Target, efect geam sablat, multicolor, 67.5cmx15m

167,43 Lei

Autocolant vitraliu d-c-Fix Tulia, efect geam sablat, model floral, multicolor, 45cmx15m

94,25 Lei 125,66 Lei

Autocolant vitraliu Gekkofix Nimes, efect geam sablat, model geometric, multicolor, 90cmx15m

222,59 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Ofera  un stil distractiv ferestrelor tale  cu ajutorul autocolantelor! Autocolantele de tip vitraliu sunt o alternativa accesibila si usor de aplicat pe ferestre. 

Pentru a va pastra casa privata, folosirea autocolantelor pentru ferestre este solutia ideala.Un autocolant de tip vitraliu impiedica lumina sa patrunda atat de puternic in interior si ofera intimitate fata de privirile indiscrete.

Autocolantele pentru ferestrele bailor, dormitoarelor sau sufrageriei sunt o alternativa  moderna la formele traditionale de decorare a ferestrelor. Daca doriti sa scapati de draperiile sau jaluzelele prafuite si sa le inlocuiti cu un decor netraditional, luati in considerare achizitionarea de autocolante moderne pentru ferestrele dvs. 

Creeaza intimitate si permite luminii sa intre in incapere foarte slab. Sunt usor de folosit si nu lasa reziduuri. 

Schimbarea decorului este acum mai usoara, datorita autocolantelor de tip vitraliu. Sunt un element inovator de decorare a ferestrelor, se integreaza perfect indiferent de stil si se pot decupa in functie de dimensiunile dorite. 

Infrumuseteaza-ti casa cu autocolante cu vitralii!

 Puteti indeparta cu usurinta un autocolant ca acesta de pe sticla si il puteti inlocui cu un model nou.. Veti gasi cu usurinta un design care va adauga mai multa culoare spatiului dvs. de birou, precum si un model de dormitor care va va ajuta sa va relaxati complet.

Autocolantele pentru ferestre sunt realizate din foi flexibile din PVC care imita vitraliul. Transparenta incompleta a fundalului ofera un grad de confidentialitate, motiv pentru care aceasta solutie este potrivita si pentru ferestrele din baie. De asemenea, datorita optiunilor de personalizare, toata grafica poate fi adaptata la dimensiunea celor mai neobisnuite ferestre. Veti gasi cu usurinta un design care adauga putina culoare spatiului de birou, precum si grafica care prezinta modele diferite si scoase din comun ale incaperii. 

Schimbati aspectul ferestrelor dvs. aplicand autocolante cu vitralii cu efecte opace sau transparente: culori stralucitoare opace sau transparente, de diferite forme si modele, autocolante decorative cu vitralii vor transforma cu adevarat o camera. Autocolantele decorative cu vitralii pot fi folii autoadezive sau in vitro electrostatice retinute de efectele electrostatice asupra ferestrelor.

Modernizeaza-ti casa cu autocolante pentru ferestre!

Autocolantele noastre sunt perfecte pentru orice anotimp. Foliile autocolante pentru ferestre pot inlocui perdelele clasice.

Autocolantele ce imita vitraliul pot fi aplicate cu usurinta pe ferestrele din bucatarie, baie, dormitor si living.

Avantajele folosirii acestor autocolante pentru ferestre:

- Ofera intimitate

- Se aplica usor

- Se potrivesc pe orice fereastra indiferent de camera

Alegeti un autocolant decorativ cu diferite culori care acopera toata sau o parte a ferestrei pentru a amplifica intimitatea sau pentru a bloca lumina puternica a soarelui. 

Practic, colorat, decorativ si ieftin, autocolantul ce imita vitraliul este un accesoriu decorativ care,de obicei, este achizitionat in momentul  renovarii interiorului  pentru un plus de armonie.  Fiind foarte usor de utilizat, poate schimba aspectul incaperilor  in doar cateva momente si poate decora orice suprafata intinsa. De asemenea, folia protejeaza geamurile in cazul spargerii, ofera durabilitate si se remarca prin calitate si rezistenta la deteriorare.

Va oferim o gama variata de produse: autocolant vitraliu semitransparent, sticker static decorativ, autocolant vitraliu transparent