Autocolant camere copii - Davopro.ro

AUTOCOLANT CAMERA COPII

Autocolant camera copii Gekkofix Ursuleti, multicolor, 45cmx15m

111,38 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix Zane, multicolor, 45cmx15m

111,38 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix Aeroplane, multicolor, 45cmx15m

111,38 Lei

Set 2 buc stickere camera copii Friedola, model Zgarie Nori, multicolor, 45x65cm

28,29 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix Deco Fluturi, model fluturi, multicolor, 45cmx15m

111,38 Lei

Kit racleta si cutter montaj autocolant d-c-Fix

19,19 Lei

Autocolant camera copii d-c-fix Papillon, model fluturi, multicolor, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant camera copii d-c-fix Jack, model pirati, multicolor, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant camera copii uni Tabla Scolara d-c-Fix, negru, mat, creta inclusa, 45cmx2m

40,40 Lei

Autocolant camera copii uni Tabla Scolara d-c-Fix, alb, marker inclus, 60cmx1.2m

94,26 Lei

Autocolant camera copii uni Tabla Scolara d-c-Fix, verde, mat, creta inclusa, 45cmx2m

40,40 Lei

Autocolant camera copii d-c-fix Tabla de sah, alb/negru, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix, multicolor, model balerine, 67.5cmx2m

23,94 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix, multicolor, model animale domestice, 45cmx2m

17,53 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix, multicolor, model animale salbatice, 45cmx2m

17,53 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix, multicolor, model curcubeu, 45cmx2m

17,53 Lei

Autocolant camera copii Gekkofix, multicolor, model animale marine, 45cmx2m

17,53 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Decoratiunile joaca un rol deosebit de important in amenajarea locuintei, completand  perfect design-ul interior, conferind o atmosfera placuta si calda caseinsau apartamentului dumneavoastra. Astfel, dormitorul copiilor va  iesi in evidenta prin stilul original de ornamentare.

Aceste autocolante pentru copii nu numai ca decoreaza incaperea, dar si completeaza  intregul, aduc o atmosfera placuta si calda in casa. Autocolantele sunt ideale pentru renovarea mobilierului vechi, a usilor sau a rafturilor. Toate foliile decorative se remarca prin material de inalta calitate, durabilitate si rezistenta la deteriorare.

Sunt foarte usor de aplicat, nu necesita unelte sau adezivi speciali, iar la indepartare nu lasa urme de adeziv si nu deterioreaza peretele.

Improspateaza camera copiilor cu ajutorul autocolantelor! 

Autocolantul este un element de design care poate transforma complet o incapere si care influenteaza atmosfera mai eficient decat piesele de mobilier. Imprimeul sau, in functie de ritmicitatea motivelor, poate da spatiului un aer dinamic sau mai multa stabilitate. Daca este un model aparte, adauga profunzime unui perete monoton, iar combinatiile potrivite de culori relaxeaza sau energizeaza.

Indiferent de stilul de design interior in care decizi sa amenajezi camera copiilor, autocolantul cu diferite imprimeuri reprezinta o solutie practica, mai ales ca este unul durabil, realizat din vinil si este rezistent la toate impuritatile si umiditatea din incapere.

Perfect pentru crearea unui aspect nou, precum si pentru repararea suprafetelor existente, cu cele mai recente produse inovatoare si moderne ale noastre, in culori si modele sofisticate, oferim o gama larga de modele de autocolante potrivite copiilor, pentru a adauga stil personal intregii incaperi. 

Caracteristicile autocolantului pentru camera copiilor! 

Este important ca incaperea in care este zi de zi un copil sa fie ingrijita si frumos decorata. Autocolantul este ideal pentru a reabilita mobilierul vechi fara a cumpara unul nou. Camera va capata un design interesant, atragand atentia prin

unicitatea stilului.

- Stil modern

- Autocolantele sunt autoadezive, usor de taiat si se pot instala pe orice suprafata

- Potrivite pentru mobila

- Imprimeuri cu animale

Autocolantul poate fi lipit cu usurinta pe orice suprafata plana, fiind ideal pentru restaurarea mobilierului. Vei reusi, astfel, sa innoiesti decorul camerei copilului intr-un mod rapid si usor.

Autocolantul D-C-Fix Tabla de sah este potrivit pentru copiii ce iubesc sahul. Modelul este identic cu o tabla de sah reala. Este ideal pentru acoperirea mobilierului, permitand aplicarea pe diferite materiale. 

Renovarea camerei usor si economic. 

Renovarea camerei copiilor sau pur si simplu personalizarea ei, necesita de foarte multe ori multa investitie din punct de vedere financiar, dar si timp. Autocolantele cu animale au devenit parte din lumea decoratiunilor interioare ce au avut un succes imediat. Fara indoiala, ele contribuie la infrumusetarea intregii incaperi. 

Datorita lor, nu trebuie sa cheltuim multi bani si sa consumam energie in timpul cautarii unor noi piese de mobilier. Un autocolant cu imprimeuri colorate ce reprezinta animalele schimba complet calitatea mobilierului poate fi o inspiratie in viata de zi cu zi a copilului. 

Aceste autocolante au numeroase calitati. Indiferent de dimensiunea de care ai nevoie, ele pot fi taiate foarte usor, facand astfel ca decorarea sa devina o joaca de copii.