Folie protectie solara pentru geamuri

FOLIE PROTECTIE SOLARA GEAMURI

Folie protectie solara Gekkofix Dark, efect geam sablat inchis, 75cmx2m

61,04 Lei

Folie protectie solara Gekkofix Silver, efect geam sablat, 75cmx2m

83,44 Lei

Folie protectie solara d-c-Fix, statica, fumurie, transparenta, 90cmx200cm

108,06 Lei

Folie protectie solara d-c-Fix, autoadeziva, efect oglinda, transparent, 67cmx150cm

70,70 Lei

Folie protectie solara d-c-Fix, autoadeziva, efect oglinda, transparenta, 90cmx150cm

102,01 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Folia solara este un sistem de folie autoadeziva, conceputa pentru a fi montata pe toate tipurile de ferestre si panouri de sticla. O astfel de folie adauga noi functii sistemelor de sticla existente, ce nu au fost in plan inaintea aplicarii lor. Acest lucru s-ar putea datora unei modificari a functiei sau a cerintelor sau designului cladirii.

Avantajele foliile cu protectie solara

Foliile solare pot fi folosite pentru a oferi o varietate mare de functii retrospective: protectie solara si protectie termica. Ele pot fi folosite si pentru a crea un nou aspect sau pentru a adauga alte note decorative.

Foliile de protectie solara previn reflexia luminii de pe suprafata aplicata. Va puteti proteja pe dumneavoastra si interiorul locuintei de razele solare. Folia solara pentru ferestre se foloseste impotriva soarelui si sa va protejeze datorita aspectului lor asemanator oglinzilor. Acestea pot fi folosite si ca folii de blocare UV si reduc caldura pana la 95%, avand o transmisivitate ridicata a luminii.

Intr-adevar, pe langa faptul ca va permit sa controlati lumina dupa cum doriti, acestea ofera optimizare termica: o izolare mai buna iarna si o reducere semnificativa a caldurii solare pe timp de vara. Deci, atunci cand incalzirea sau racirea se utilizeaza mai putin, temperatura ramasa in incapere o sa fie una potrivita, iar acest lucru te ajuta la economisire.

Cu toate acestea, este necesar sa se acorde atentie suprafetei de aplicare a foliei cu protectie solara in momentul aplicarii pe diferite suprafete unghiulare.

Aplicarea foliilor cu protectie solara.

Aplicarea in interior sau in exterior a foliilor solare depinde de tipul ferestrelor pe care se doreste aplicarea lor. Daca ferestrele sunt geamuri simple, folia solara pot fi aplicata numai in interior. Cu toate acestea, este necesar sa acordati atentie urmatoarelor tipuri:

  • Ferestre cu geam termopan

  • Ferestre duble

  • Ferestre unghiulare

  • Sistem de trapa

  • Ferestre de securitate

  • Ferestre termoizolante

Datorita gamei noastre de folii cu protectie solara, totul va este la indemana. Sunt potrivite pentru toate cladirile: birouri, locuinta proprie, apartament, fiind recomandate insa numai pentru spatiile interioare.

Folosirea foliei solare atat pentru locuinta proprie, cat si la birou.

Foliile solare sporesc functionalitatea si aspectul tuturor tipurilor de geam. Ele ajuta la economisirea energiei, imbunatatesc climatul camerei si, la randul lor, creeaza un mediu de lucru placut, mentinand in acelasi timp nivelul de performanta al angajatilor, dar un alt avantaj este reprezentat de protejarea obiectelor din interior asupra decolorarii si sporeste valoarea si aspectul general al ferestrelor sau a fatadelor.

Modernizarea cu ajutorul foliei cu protectie solara este rapida si ieftina, ce poate fi efectuata fara a afecta procesele de lucru in curs.

Foliile noastre pentru ferestre pot fi integrate in orice design si stil arhitectural existent, ceea ce face din foliile cu protectie solara sa fie solutia ideala de adaptare pentru toate tipurile de constructii din sticla.

Gama noastra ofera o solutie estetica directa si eleganta pentru a imbunatatii orice suprafata din sticla. Acestea ofera protectia diferitelor tipuri, inclusiv: solare, anti-UV si au o rezistenta mare la zgarieturi.