Autocolant imitatie caramizi - Davopro.ro

AUTOCOLANT IMITATIE CARAMIZI

Autocolant perete d-c-Fix, imitatie caramizi, maro, 45cmx15m

125,66 Lei

Autocolant perete Gekkofix, imitatie caramizi natur, maro roscat, 45cmx15m

111,38 Lei

Autocolant perete Gekkofix, imitatie caramizi, maro roscat, 45cmx15m

111,38 Lei

Autocolant perete d-c-Fix, imitatie caramizi, maro, 45cmx2m

22,34 Lei

Kit racleta si cutter montaj autocolant d-c-Fix

19,19 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Asmant, imitatie caramizi, gri, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie caramizi, negru, 45cmx2m

18,17 Lei

Autocolant Gekkofix imitatie caramizi, alb, 45cmx2m

17,53 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie caramizi natur, maro roscat, 45cmx2m

17,53 Lei

Autocolant imitatie caramida Gekkofix, maro roscat, 45cmx2m

18,17 Lei

Autocolant d-c-fix imitatie caramizi, maro, 90cmx15m

251,51 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie caramizi, alb, 45cmx15m

111,38 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Tisa, imitatie caramizi, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Subway Tile, imitatie caramizi, 3D, alb, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Subway Tile, imitatie caramizi, 3D, alb, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Asmant, imitatie caramizi, gri, 67.5cmx4m

84,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Autocolantul ce imita caramizile este o modalitate noua si extrem de la moda pentru decorarea mobilierului folosit, a usilor, rafturilor si a altor echipamente de zi cu zi. Se remarca prin materialul de inalta calitate, durabilitate si rezistenta la deteriorare. Prin designul sau original scoate mobilierul in evidenta si creeaza o atmosfera placuta in casa.

Decoratiunile din apartament joaca un rol extrem de important. Ele nu numai ca infrumuseteaza aspectul camerei, ci  o si completeaza, transformand-o intr-un spatiu placut si primitor, care iese usor in evidenta prin originalitatea sa.

Autocolantul ce imita caramida este ideal pentru renovarea mobilierului folosit, a usilor, a rafturilor si a altor piese de mobilier, remarcandu-se prin materialul de inalta calitate, durabilitatea si rezistenta la deteriorare.

Astfel,  poti schimba decorul casei tale intr-un mod rapid si usor.

Un autocolant frumos si original ce imita caramida este un plus perfect pentru un apartament modern

Cu un spectru larg de utilizare atat pentru a decora camera de zi, bucataria sau orice alta incapere,  autocolantul ce imita caramida este o varianta pentru cei care vor sa dea un aspectro retro, vintage si nu numai. Avem modele placute si moderne ce pot aduce un nou aer camerei  tale la un cost redus. Cel mai mare avantaj al autocolantului este taierea usoara, iar pentru aplicare trebuie doar sa dezlipiti folia de pe spate. Produsul este rezistent la uzura, impermeabil si usor de intretinut. Autocolantul este realizat din materiale de inalta calitate, ceea ce il face durabil. Cu ajutorul acestuia  poti schimba decorul casei, simplu si fara prea mult efort.

O incapere frumos decorata joaca un rol foarte important pentru a crea o atmosfera placuta. Astfel, prin decorarea livingului, a dormitorului sau a altor incaperi, vei crea un spatiu unic reprezentat de stilul tau.

Nu trebuie sa investiti foarte mult pentru a schimba mobila din intreaga locuinta, deoarece aceste autocolante au capacitatea de a transforma radical aspectul mobilierului. Autocolantul poate fi lipit cu usurinta pe orice suprafata plana, fiind ideala pentru restaurarea mobilei (dulapuri, usi, rafturi). Vei reusi, astfel, sa innoiesti decorul casei tale intr-un mod rapid si usor.

Caracteristicile autocolantului ce imita caramida! 

Ai un apartament sau o casa curata si ingrijita, dar poate ca  iti doresti mai mult. Decoratiunile nu doar ca ofera un aspect placut camerei, dar schimba atmosfera locuintei. 

Autocolantul este ideal pentru a pune in valoare mobilierul vechi fara a cumpara unul nou. Sufrageria va capata un design interesant, iar dormitorul va atrage atentia prin unicitatea stilului.

  • Stil modern cu modele noi si atragatoare
  • Autoadeziv, usor de taiat, se poate instala instant pe orice suprafata dorita
  • Rezistent la apa si umiditate, rezistent la caldura, rezistenta la impact si uzura, rezistent la patare, durabilitate ridicata
  • Potrivit pentru bucatarie si baie, reimprospateaza sufrageria sau oricare spatiu pe care  doresti sa il imbunatatesti.

Acest autocolant nu numai ca iti decoreaza camera, dar aduce si o atmosfera unica si placuta in casa ta. Produsul va reimprospata, cu siguranta, peretii sau mobila, conferindu-le un aspect cu totul nou.

Autocolantul poate fi lipit cu usurinta pe orice suprafata plana, fiind ideal pentru realizarea de combinatii suprinzatoare. Vei reusi, astfel, sa innoiesti decorul casei tale intr-un mod rapid si usor.

Va oferim o gama variata  de autocolante: autocolant caramida alba, autocolant Imitatie caramida cu rosturiautocolant imitatie pietre caramizi