Tavan fals decorativ din polistiren

Tavan fals polistiren

Adeziv Universal pentru Bagheta si Tavan Fals Decorativ din polistiren expandat, Decosa, 590g, cod 12060

13,46 Lei 15,12 Lei

Tavan fals decorativ polistiren expandat Decosa AP105, alb, 50x50x0.8cm, bax 10 pachete x 2mp, Cod 12059

280,01 Lei

Tavan fals decorativ polistiren expandat Decosa Iasi, alb, 549.5x49.5x0.7cm, bax 14 pachete x 1.96mp, Cod 12054

250,57 Lei

Tavan fals decorativ polistiren expandat Decosa Constanta, alb, 49.5x49.5x0.7cm, bax 14 pachete x 1.96m, Cod 12053

250,57 Lei

Tavan fals decorativ din polistiren expandat Turin, Decosa, alb, 50x50x0.8cm, bax 10 pachete x 2mp, Cod 12035

280,01 Lei

Tavan fals decorativ din polistiren expandat Paris, Decosa, alb, 50x50x0.8cm, bax 10 pachete x 2mp, Cod 12031

280,01 Lei

Tavan fals decorativ din polistiren expandat Decosa Dublin, alb, 50x50x0.8mm, bax 10 pachete x 2mp, Cod 12032

280,01 Lei

Adeziv Decosa pentru placi si profile decorative din polistiren, interior, 4kg, alb, Cod 12048

38,95 Lei 41,00 Lei

Adeziv Decosa pentru placi si profile decorative din polistiren, interior, 1kg, alb, Cod 12047

14,89 Lei 16,01 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Tavan fals, tavane false

Asa cum o cladire este incompleta fara un acoperis robust, interioarele locuintelor sunt incomplete fara un tavan fals. Tavanul sau al cincilea perete castiga constant un avans intr-o lume a designului interior care a favorizat aproape intotdeauna cei patru pereti si podeaua.

Desi proiectele de tavane false exista de ani de zile, se intorc cu o explozie in ceea ce priveste tiparele, finisajele, tehnologia si iluziile. 

In termeni simpli, un tavan fals Decosa este un tavan montat  sub tavanul original al unei camere sau case. De obicei este suspendat pe rame din lemn sau metal si iluzia pe care o aduce cu un tavan inferior, uneori cu parti din tavanul original expus, i-a adus numele de „plafon scazut”.

Acestea sunt de obicei montate la o distanta minima de 20 cm de tavanul original. Sunt suficient de versatile pentru a fi construite in case de orice dimensiune - totul este despre a fi creativ cu forme si spatiu disponibil.

O noua inovatie asupra amenajarilor interioare.

Tavanul din polistiren fals prezinta o compozitie diferita fata de foile sandvis conventionale. Aceasta placa de acoperis are un strat inferior de rasina polistirenica , care rezista la coroziunea mediului interior .

Aceasta compozitie asigura rezistenta necesara acestor medii speciale, consolidand, de asemenea, izolatia termica a cladirii datorita proprietatilor exceptionale ale acestei placi de tavan fals.

Asamblarea panourilor de tavan fals, este oarecum diferita de foile sandwich obisnuite, este mult mai simpla decat alte materiale de constructie care ofera un nivel similar de protectie. Placile sunt unite impreuna cu profile in forma de H din PVC pentru a rezista la coroziune, care sunt fixate direct pe structura cu suruburi acoperite cu acelasi material pentru a evita problemele cu trecerea timpului.

In acest fel, toate piesele metalice sunt protejate si se asigura o protectie maxima pe durata lunga de viata a instalatiei, mult mai mare decat alte placi de tavan care se degradeaza rapid si ajung sa fie mai scumpe decat tavanul fals Dacosa- Zagreb, ce este mult mai economic.

La fel ca restul panourilor si al materialelor de constructie, tavanul fals din  polistiren are certificatele de calitate stabilite de legislatia actuala. Acest document colecteaza valorile exacte ale diferitelor panouri in testele efectuate de institute independente, marcand valorile izolatiei termice, izolarii fonice si a altor proprietati care sunt supuse grosimii panoului.

Instalarea usoara a tavanului din polistiren se bazeaza pe partea superioara in forma de H care actioneaza ca o fixare intre placi si este insurubata la structura, prevenind miscari sau scurgeri termice. Pentru a asigura o protectie maxima impotriva scurgerilor si umiditatii, multi dintre clientii nostri instaleaza butil cu protectie din PVC: un izolator foarte popular in aplicarea tavanelor false pentru rezistenta sa la umiditate.

Pentru cei ce nu doresc sa foloseasca o structura in forma de H pe care sa se faca montajul placilor de tavan fals, recomandam aplicarea placilor direct pe tavanul original al incaperii, cu ajutorul adezivului Decosa, care se aplica direct pe partea din spate a placilor, cu ajutorul unei mistrii. Cantitatea recomandata de adeziv este de 250 grame / mp.

Beneficiaza de un design placut in propria locuinta cu ajutorul acestor tavane false.