Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate – foarte pe scurt
 
Ce este GDPR?
Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). 
 
De ce prelucrăm date personale?
Datele personale pe care le prelucrăm sunt:
Numele și prenumele
Adresa de e-mail
Scopul pentru care prelucrăm date personale este strict unul de marketing, pentru a vă putea trimite informații utile, specifice domeniului decorațiunilor, domeniu în care compania Davo Pro Company își desfășoară activitatea.
Prelucrăm datele personale doar atât timp cât ne permiteți asta și nu comunicăm date personale către terți.
In cazul in care v-ati abonat la newsletterul Davo Pro Company, vom putea continua să vă furnizăm cu prioritate:
Informații despre produsele nou listate
Informații despre livrarea comenzilor
Informații despre promoțiile exclusive și discounturile pe care le lansăm
 
Politica de confidenţialitate – in detaliu
 
Vă mulţumim pentru că utilizaţi serviciile noastre. Această politică de confidenţialitate intră în vigoare la 25 mai 2018.  DAVO PRO COMPANY (menţionată uneori "noi") se angajează să respecte confidenţialitatea dumneavoastră. Această politică de confidenţialitate este importantă şi noi vă încurajăm să o citiţi cu atenţie.
Această Politică de confidenţialitate descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile pe care le colectăm în legătură cu angajamentul dumneavoastră faţă de acest site ("site-ul") şi cu aplicaţiile noastre software, aplicaţiile mobile şi alte site-uri şi servicii la care se face trimitere sau au legătură cu această Politică de confidenţialitate (împreună, "Serviciile"). Serviciile nu includ site-urile web, aplicaţiile mobile sau alte servicii care au legătură cu o altă politică de confidenţialitate. Această Politică de confidenţialitate descrie, de asemenea, opţiunile pe care le aveţi în ceea ce priveşte utilizarea şi capacitatea dumneavoastră de a accesa, corecta sau şterge informaţiile. Sub rezerva legii aplicabile, prin utilizarea Serviciilor, acceptaţi termenii acestei Politici de confidenţialitate şi consimţiţi colectarea, utilizarea şi partajarea datelor descrise aici. Dacă este necesar, în conformitate cu legislaţia în vigoare, vă putem solicita consimţământul prin alte mijloace, cum ar fi să vă solicităm să faceţi clic pe un buton sau să modificaţi o setare. În acest caz, vă vom oferi şi o modalitate de a anula consimţământul acordat.
A Cum şi de ce colectăm şi folosim datele personale şi alte informaţii
B Tehnologiile de Colectare a Datelor şi Opţiunea Consumatorului
C Cum partajăm sau divulgăm datele dumneavoastră personale cu partenerii
D Alte Limitări privind Confidenţialitatea
E Perioada de păstrare
F Drepturile asupra datelor
G Confidenţialitatea şi Trimiterile Minorilor
H Angajamentul Nostru privind Securitatea
I Modificările Politicii privind Confidenţialitatea
J Cum să ne contactaţi
K Regulamentul general privind protecţia datelor
 
A. Cum şi de ce colectăm şi folosim datele personale şi alte informaţii
Pentru a putea opera Serviciile şi pentru a maximiza experienţa dumneavoastră în legătură cu Serviciile, este posibil să colectăm şi să folosim informaţii, dintre care unele pot fi considerate date personale în ţara dumneavoastră. Reţineţi că puteţi să alegeţi să nu ne furnizaţi anumite informaţii; alegând astfel, este posibil să nu puteţi primi întreaga gamă de Servicii din partea noastră. Colectăm informaţii după cum urmează:
 
1. Informaţiile furnizate de dumneavoastră. Puteţi să alegeţi să ne furnizaţi informaţii, o parte dintre ele putând fi date personale, atunci când interacţionaţi cu Serviciile în următoarele moduri:
Completaţi un sondaj - de exemplu, puteţi să ne furnizaţi o adresă de email pentru a putea contacta în legătură cu răspunsul dumneavoastră privind sondajul;
Participaţi la concursuri, tombole sau alte promoţii - de exemplu, puteţi furniza numărul dumneavoastră de telefon şi adresa de domiciliu şi suntem obligaţi din punct de vedere legal să dezvăluim aceste informaţii dacă câştigaţi;
Ne trimiteţi un mesaj e-mail sau completaţi un chestionar pentru a primi informaţii suplimentare – de exemplu, ne-aţi putea trimite un e-mail cu o întrebare şi noi utilizăm adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă răspunde la întrebare;
Trimiteţi un comentariu, ne lăsaţi un feedback sau ne trimiteţi o fotografie sau un videoclip - de exemplu, puteţi trimite o fotografie deosebită a unui eveniment meteorologic pe care l-aţi surprins pe care noi putem posta Servicii, astfel încât ceilalţi să se poată bucura;
Vă implicaţi în publicitatea interactivă - primim informaţiile pe care le furnizaţi atunci când trimiteţi întrebări sau comentarii scrise sau orale prin intermediul reclamelor interactive plasate pe Servicii sau pe platforme terţe; şi am putea împărtăşi aceste informaţii partenerilor noştri de publicitate;
 
2. Colectarea automată. De asemenea, colectăm anumite informaţii prin mijloace automatizate. Unele informaţii pe care le colectăm prin mijloace automatizate pot fi date personale, în mod individual sau în combinaţie cu alte date. De exemplu, colectăm automat:
Informaţii despre dispozitivul dumneavoastră sau capabilităţile dispozitivului
Informaţii despre sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră
Informaţii despre browser-ul dumneavoastră
Informaţii despre felul în care utilizaţi Serviciile
Activităţile dumneavoastră privind Serviciile
Adresa IP
Identificatori de publicitate
Operatorul de comunicaţii mobile sau internet
Tipul browser-ului
Identificatorul browser-ului
URL-ul de referinţă
 
 
3. Informaţii privind locaţia. Noi, furnizorii serviciului dumneavoastră şi Partenerii noştri de Publicitate şi Analitică (pentru mai multe informaţii, a se vedea Secţiunea 2) putem să colectăm informaţii privind locaţia prin intermediul Serviciilor. Putem să partajăm informaţiile dumneavoastră privind locaţia dumneavoastră cu părţi terţe astfel cum este descris în Secţiunea C.
 
4. Colectăm informaţii privind locaţia pentru a vă oferi servicii bazate pe locaţie, pentru a vă furniza reclame relevante pentru locaţia dumneavoastră geografică şi pentru a desfăşura analize în vederea îmbunătăţirii Serviciilor. Modalităţile de colectare a informaţiilor privind locaţia şi tipul de informaţii privind locaţia pe care le colectăm depind de dispozitivele pe care le utilizaţi pentru a accesa serviciile şi de setările pentru aceste dispozitive.
 
În cazul în care accesaţi Serviciile prin intermediul Site-ului, este posibil să vă detectăm locaţia generală, astfel încât să vă putem prezenta oferte pentru locaţia dumneavoastră generală. În funcţie de tipul dumneavoastră de browser şi de configuraţie, browser-ul vă poate informa că Site-ul ar dori să colecteze informaţii specifice locaţiei dumneavoastră şi să vă ceară permisiunea pentru aceasta. Dacă nu sunteţi de acord, browser-ul nu va permite aceasta şi vor fi colectate numai informaţii cu caracter general privind locaţia, care pot fi stocate local, pe dispozitivul dumneavoastră. Chiar dacă nu putem să colectăm informaţii privind locaţia direct pe dispozitivul dumneavoastră, puteţi introduce manual o locaţie (cum ar fi oraşul, codul poştal şi ţara). În cazul reţelei mobile, dacă renunţaţi la partajarea locaţiei dumneavoastră actuale, puteţi continua să primiţi un conţinut relevant pentru oraşul pe care l-aţi introdus în bara de căutare (adică numele oraşului contextual).
 
Dacă accesaţi Serviciile de pe dispozitivul dumneavoastră mobil, în funcţie de setările aplicaţiei şi de sistemul dumneavoastră de operare, putem colecta direct informaţii precise privind locaţia geografică şi datele senzorilor prin intermediul sistemului GPS (Global Positioning System), al informaţiilor din reţeaua celulară şi al altor funcţii bazate pe locaţie. În funcţie de sistemul de operare al dispozitivului mobil, primim de obicei datele privind latitudinea şi longitudinea dispozitivului dumneavoastră mobil, precum şi data şi ora şi datele senzorului, cum ar fi altimetrul. Precizia datelor privind latitudinea şi longitudinea variază foarte mult şi este determinată de diferiţi factori, inclusiv cei controlaţi de dispozitivul dumneavoastră, de sistemul de operare sau de furnizorul de servicii mobile.
 
De asemenea, folosim aceste informaţii privind locaţia pentru a realiza analitica şi a îmbunătăţi Serviciile.
Puteţi dezactiva colectarea de informaţii directe privind locaţia (sau, în anumite sisteme de operare, colectarea continuă de informaţii directe privind locaţia) prin intermediul setărilor dispozitivului dumneavoastră sau prin ştergerea aplicaţiei mobile de pe dispozitiv. Dacă dezactivaţi serviciile bazate pe locaţie, puteţi primi în continuare alerte pentru locaţiile pe care le-aţi selectat în cadrul Serviciilor.
 
5. Alertele şi Notificările. Anumite servicii vă oferă capacitatea de a primi notificări pentru actualizări. Pentru a furniza aceste Servicii, este posibil să fie nevoie să colectăm adresa dumneavoastră de e-mail, informaţiile despre dispozitiv şi/sau informaţiile privind operatorul de telefonie mobilă, pe lângă codul poştal sau zona geografică la care se referă oferta sau notificarea. Dacă nu mai doriţi să primiţi acest tip de oferte / notificări, puteţi să renunţaţi la ele prin dezactivarea acestora din subsolul newsletter-ului.
 
6. Informaţii provenite de pe Platformele de Comunicare Socială, de la Partenerii de Publicitate şi de la alte părţi terţe. Este posibil să obţinem informaţii despre dumneavoastră sau despre utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor de la furnizorii noştri şi de la alte părţi terţe, cum ar fi furnizorii de servicii de analitică sau agenţii de publicitate, dacă aceste părţi terţe au un temei juridic pentru a partaja aceste informaţii. Putem să combinăm informaţiile pe care le furnizaţi şi informaţiile pe care le colectăm automat cu informaţii din surse publice sau de la părţi terţe. Când accesaţi Serviciile prin intermediul platformelor de comunicare socială şi al altor platforme terţe, ne autorizaţi să colectăm, să stocăm şi să folosim astfel de informaţii şi conţinut în conformitate cu această Politică de confidenţialitate. În cazul în care combinăm sau asociem informaţiile din alte surse cu date personale pe care le colectăm prin intermediul Serviciilor, vom trata informaţiile combinate ca date personale, în conformitate cu această Politică privind confidenţialitatea.
 
 
7. Notă specială cu privire la Trimiterile de Conţinut. Este posibil ca, din când în când, Serviciile să ofere zone unde dumneavoastră, şi alţi utilizatori, să puteţi posta sau trimite în alt fel informaţii, fotografii, videoclipuri, grafice, sugestii creative, idei, note, concepte, evaluări sau alte materiale despre sau pentru Servicii (numite colectiv "Trimiteri"). Orice informaţii privind geolocalizarea, tagurile sau alte metadate din Trimiteri pot deveni disponibile publicului. Orice informaţii din Trimiterile dumneavoastră, inclusiv datele personale, pot fi citite, colectate sau utilizate de alţii. Nu putem să controlăm şi nu suntem responsabili pentru modul în care alte persoane ar putea utiliza informaţiile cuprinse în Trimiterile dumneavoastră.
 
8. Baza de prelucrare. Prelucrarea datelor dumneavoastră personale pentru a vă furniza Serviciile se va baza în mod normal pe una dintre următoarele baze de prelucrare: (i) deoarece ne-aţi furnizat consimţământul dumneavoastră specific, informat, liber şi clar, (ii ) deoarece trebuie să le prelucrăm pentru a vă oferi Serviciile sau o caracteristică particulară a Serviciilor; (iii) deoarece prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite fie de noi, fie de o terţă parte, şi astfel de interese legitime nu sunt anulate prin confidenţialitatea şi drepturile dumneavoastră conexe ca individ. Interesele noastre legitime includ furnizarea de produse.
 
 
B. Tehnologiile de Colectare a Datelor şi Opţiunea Consumatorului
Noi şi părţile terţe care acţionează în numele nostru sau în numele partenerilor noştri folosim diferite tehnologii care ne ajută să gestionăm operaţiunile serviciilor noastre şi să urmărim comportamentul de utilizare astfel încât să putem adapta informaţiile şi a personaliza reclamele pentru a face vizitele dumneavoastră mai semnificative şi pentru a oferi gratuit datele ofertelor noastre pentru toată lumea, în orice loc. Aderăm la principiile de autoreglementare ale Alianţei pentru publicitate digitală (DAA) şi ale Alianţei Europene pentru Publicitate Digitală Interactivă ("EDAA").
De asemenea, contractăm anumite terţe părţi care utilizează tehnologii de colectare a datelor pentru a urmări, a analiza şi a raporta date privind utilizarea Serviciilor şi pentru a analiza şi a optimiza performanţa Serviciilor ("Parteneri de Analitică").
Informaţiile pe care le colectăm prin intermediul tehnologiilor de colectare a datelor descrise în această secţiune pot fi legate de alte informaţii despre dumneavoastră, cum ar fi locaţia, şi pot fi date personale. Utilizăm tehnologiile descrise în această secţiune, separat sau în combinaţie, pentru a înţelege comportamentul utilizatorilor, a viza şi a măsura eficacitatea reclamelor, a ajuta la diagnosticarea problemelor, a recunoaşte accesările repetate ale vizitatorilor şi a facilita accesul şi utilizarea Serviciilor.
 
1. Utilizarea cookie-urilor, a radarelor de Web şi a informaţiilor salvate de alte tehnologii.
 
Părţile terţe pot utiliza cookie-uri şi alte tehnologii prin utilizarea Serviciilor noastre pentru a susţine sau a oferi publicitate personalizatăpe site-uri şi servicii online ale unor terţe părţi. Tehnologiile de colectare a datelor pe care noi şi părţile terţe le folosim pe web includ, dar nu se limitează la:
 
Cookie-uri: Cookie-urile sunt fişiere text care conţin un volum mic de informaţii care sunt descărcate din computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil în momentul în care vizitaţi un site web, informaţii care sunt stocate în browser-ul dumneavoastră. Fişierele cookie sunt apoi trimise înapoi la site-ul web originar pentru fiecare vizită ulterioară pe site-ul respectiv sau pe un alt site web care recunoaşte aceste cookie-uri. O parte dintre cookie-urile din Serviciile noastre colectează adresele de IP şi MAC, care pot fi considerate date personale în unele jurisdicţii. Cookie-urile sunt utile deoarece permit unui site web să recunoască dispozitivul utilizatorului. Puteţi găsi mai multe informaţii referitoare la cookie-uri la adresa http://www.allaboutcookies.org/. Cookie-urile utilizate pe acest site web pot fi clasificate după cum urmează:
 
1. Categoria 1: Cookie-uri Strict Necesare
Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru a vă permite să utilizaţi Serviciile şi caracteristicile sale.
2. Categoria a 2-a: Cookie-uri de Performanţă
Aceste cookie-uri colectează informaţii despre modul în care dumneavoastră utilizaţi Serviciile (cum ar fi paginile pe care le accesaţi cel mai frecvent şi dacă primiţi mesaje de eroare). În general, aceste cookie-uri nu colectează informaţii care vă identifică în mod direct. Cu toate acestea, o parte dintre aceste cookie-uri pot colecta GeoIP-ul sau alţi identificatori care, în unele jurisdicţii, pot fi considerate date personale.
3. Categoria a 3-a: Cookie-uri de Funcţionalitate
Aceste cookie-uri le permit serviciilor să reţină alegerile pe care le faceţi (cum ar fi limba sau regiunea în care vă aflaţi) şi să ofere funcţii îmbunătăţite (cum ar fi ştirile despre trafic). Aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate pentru a reţine modificările pe care le-aţi făcut pentru a personaliza Serviciile.
4. Categoria a 4-a: Cookie-uri de Targeting
Aceste cookie-uri colectează unele informaţii despre obiceiurile la utilizarea browser-ului. Adesea ele sunt plasate de reţelele de publicitate, nu de către operatorii site-ului web. Acestea colectează informaţii cu privire la interacţiunile dumneavoastră cu Serviciile de-a lungul timpului, precum şi site-urile web terţe şi serviciile online. Aceste informaţii pot fi distribuite altor organizaţii, cum ar fi agenţii de publicitate, pentru a vă oferi reclame care ar putea fi mai relevante pentru dumneavoastră pe baza intereselor dumneavoastră care au fost deduse.
5. Categoria a 5-a: Cookie-uri de ReţeaSocială
În general, aceste cookie-uri sunt generate de butoanele de "partajare". Ele le permit utilizatorilor reţelelor sociale să partajeze conţinut şi să utilizeze alte caracteristici, cum ar fi publicarea comentariilor.
Beacon-urile Web: Anumite pagini ale Serviciilor conţin beacon-uri web. Beacon-urile web le permit terţelor părţi să obţină informaţii, cum ar fi adresa IP a computerului care a accesat pagina pe care apare beacon-ul web, URL paginii pe care apare beacon-ul web, momentul în care a fost vizualizată pagina cu beacon-ul web, tipul browser-ului utilizat pentru a vizualiza pagina şi informaţiile din cookie-urile trimise de terţa parte.
 
Stocarea web: Utilizăm stocări locale, cum ar fi HTML5 localStorage şi indexedDB, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor, de exemplu prin stocarea preferinţelor şi setărilor dumneavoastră ca utilizator (de exemplu, volum/mut) în legătură cu un conţinut animat din cadrul Serviciilor. Stocarea locală se aseamănă cu cookie-urile de browser, dar permite stocarea unor date mai complex decât un simplu text. Stocarea locală propriu-zisă nu poate modifica sau utiliza datele stocate pe dispozitivul dumneavoastră.
 
2. Utilizarea Identificatorilor de Publicitate
 
Noi şi Partenerii noştri de Publicitate putem colecta informaţii referitoare la mişcările unui utilizator în cadrul aplicaţiilor mobile şi la utilizarea acestora, prin intermediul identificatorilor de publicitate, pentru a susţine sau a oferi publicitate personalizată. Un identificator de publicitate este un cod alfanumeric generat aleatoriu asociat cu un dispozitiv al utilizatorului pentru a ajuta la publicitatea serviciilor. Aceşti identificatori care pot fi resetaţi de utilizator au denumiri diferite, în funcţie de sistemul de operare - ID-ul de publicitate Google (GAID) pe dispozitivele Android şi identificatorii pentru agenţii de publicitate (IDFA) din iOS. Identificatorii de publicitate furnizează agenţilor de publicitate o modalitate de a identifica dispozitivul unui utilizator fără a utiliza un identificator permanent al dispozitivului, cum ar fi numărul de serie.
 
3. Opţiunile dumneavoastră în ceea ce priveşte cookie-urile, identificatorii de publicitate şi alte tehnologii utilizate de agenţii de publicitate, reţelele publicitare şi serverele de reclame
 
Această Politică de confidenţialitate nu acoperă practicile Partenerilor noştri de Publicitate şi nu controlăm tehnologiile Partenerilor de Publicitate. 
Renunţările descrise mai jos sunt specifice dispozitivului sau browser-ului şi pot să nu fie disponibile pentru toate dispozitivele. Prin urmare, dacă alegeţi să renunţaţi pe dispozitivul dumneavoasră mobil, puteţi continua să primiţi reclamă personalizată pe computerul dumneavoastră sau pe alte dispozitive. Dacă alegeţi să renunţaţi prin oricare dintre site-urile Partenerilor noştri de Publicitate, puteţi totuşi să vedeţi reclame, dar acestea nu vor fi selectate conform intereselor dumneavoastră.
De asemenea, puteţi să renunţaţi la colectarea viitoare de informaţii din Servicii prin ajustarea setărilor de pe dispozitiv, oprirea utilizării serviciului pe web sau dezabonarea de la newsletter-uri.
 
4. Renunţările asociate cu paginile Web
 
Pentru mai multe informaţii referitoare la tehnologiile Partenerilor noştri de Publicitate, la modul în care utilizează informaţiile colectate de tehnologiile din Servicii şi la opţiunile dumneavoastră de a nu accepta cookie-urile plasate de anumiţi Parteneri de Publicitate în cadrul Serviciilor, vizitaţi una dintre paginile de renunţare specifice ale EDAA. 
Browser-ul dumneavoastră, cum ar fi Internet Explorer, Chrome, Firefox sau Safari, vă poate permite să gestionaţi cookie-urile şi stocarea locală. Deoarece fiecare browser este puţin diferit, vă încurajăm să verificaţi funcţia "Ajutor" a browser-ului dumneavoastră pentru a afla cum să blocaţi cookie-urile, cum să primiţi notificări despre cookie-uri noi şi cum să dezactivaţi modulele cookie existente.  Reţineţi, totuşi, că, fără anumite cookie-uri, este posibil să nu puteţi beneficia pe deplin de toate Serviciile şi anumite părţi ale Serviciilor pot să nu funcţioneze corect. Pentru mai multe informaţii privind gestionarea cookie-urilor, vizitaţi pagina http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.
 
5. Renunţările asociate cu aplicaţiile mobile
 
Puteţi să renunţaţi la reclama personalizată pe Android şi iOS prin setările de pe dispozitivul dumneavoastră. Reţineţi că aceste opţiuni de dezactivare vor dezactiva reclamele personalizate de la toţi furnizorii din toate aplicaţiile dumneavoastră şi nu numai din aplicaţiile noastre mobile.
Utilizatorii de Android (versiunea 2.3 şi ulterioare): "Renunţare la Personalizarea Reclamei" urmând instrucţiunile oferite de Google aici: Google Play Help.
Utilizatorii de iOS (versiunea 6 şi ulterioare): "Limit Ad Tracking" urmând instrucţiunile oferite de Apple aici: Apple Support Center.
 
DAA oferă AppChoices, un instrument separat de alegere pentru ca utilizatorii să poată exercita controlul asupra colectării şi utilizării datelor prin aplicaţii mobile pentru publicitate personalizată şi alte utilizări conexe. Pentru a putea alege companiile participante, puteţi instala aplicaţia AppChoices a DAA pe dispozitivul dumneavoastră mobil. 
 
C. Cum partajăm sau divulgăm datele dumneavoastră personale cu partenerii
 
Putem pregăti şi păstra informaţiile colectate de la Servicii într-un format care nu vă identifică pe dumneavoastră sau pe alţi indivizi şi putem folosi sau partaja aceste informaţii. De exemplu, putem analiza datele personale pentru a genera date agregate sau statistice, niciunele dintre acestea fiind date personale. Deşi nu sunt date la nivel individual, nu se poate garanta că datele agregate sunt anonimizate. De asemenea, putem să partajăm orice informaţii colectate în cadrul Serviciilor, în următoarele feluri:
Furnizorii de servicii terţi. Atunci când datele dumneavoastră personale sunt colectate în cadrul Serviciilor, acestea pot fi partajate cu terţe părţi selectate care ne asistă în operaţiunile noastre comerciale, la furnizarea Serviciilor, la campaniile noastre de marketing sau publicitate sau la furnizarea funcţiilor şi a funcţionalităţilor pe care le-au solicitat ("Furnizori de servicii terţi"). Aceşti furnizori de servicii terţi includ dar fără a se limita la companiile care susţin programele noastre de publicitate, asigură stocarea datelor, susţin serviciul de asistenţă, asistă clienţii în cercetarea audienţei şi dezvoltarea de produse şi facilitarea sau livrarea materialelor prin e-mail, alte platforme de comunicaţii electronice sau serviciul poştal. De asemenea, putem furniza date personale furnizorilor terţi de servicii cartografice, pentru a vă livra dumneavoastră conţinutul cartografic pentru Servicii. Furnizorii de servicii terţi sunt autorizaţi să utilizeze datele personale pe care le furnizăm acestora numai pentru a efectua serviciile pe care le furnizează pentru noi. Toţi aceşti furnizori de servicii terţi se obligă contractual să păstreze confidenţialitatea datelor personale.
Companiile care oferă promoţii, produse sau servicii. Putem partaja datele privind locaţia, identificatorii de publicitate, adresa de IP şi statisticile de utilizare agregate pentru Serviciile cu identificatori.
Uneori, vă vom oferi oportunitatea de a vă înscrie pentru a primi promoţii, produse sau servicii de la sponsori terţi. Cu permisiunea dumneavoastră, vă vom trimite periodic, prin e-mail, oferte şi promoţii de la sponsorii terţi pe care îi alegem în funcţie de interesele dumneavoastră. În acest caz, nu partajăm datele dumneavoastră cu sponsorii terţi - pentru aceştia, facem schimb de e-mailuri. Veţi avea întotdeauna posibilitatea de a renunţa la ofertele viitoare, urmând linkul de dezabonare inclus în fiecare dintre e-mailurile noastre. În alte cazuri, vă oferim posibilitatea de a primi produse şi servicii direct de la terţi identificate în mod specific prin intermediul Serviciilor. În aceste cazuri, trebuie să consimţiţi în mod explicit să primiţi fiecare ofertă. Atunci când sunteţi în mod explicit de acord să primiţi oferte de la anumiţi terţi, informaţiile dumneavoastră sunt partajate cu acei terţi, pentru a le permite să vă furnizeze oferta pe care aţi solicitat-o. Nu suntem responsabili pentru practicile de colectare a informaţiilor ale acestor terţi şi toate informaţiile furnizate sunt guvernate de politicile de confidenţialitate ale acestor terţi. Ar trebui să revizuiţi politicile de confidenţialitate ale acestor terţi înainte de a le furniza date personale.
Alte site-uri web, alte servicii, plug-in-uri şi linkuri. La fel ca multe site-uri web de pe internet şi alte servicii bazate pe internet, Serviciile se pot conecta la pagini web aflate pe site-uri sau servicii întreţinute de diverse alte entităţi. În unele cazuri, puteţi naviga la paginile altor site-uri care sunt încadrate în elemente ale Serviciilor, cum ar fi în antetul sau subsolul paginii. În acest caz, URL-ul va identifica site-ul pe care îl vizitaţi. În alte cazuri, cum ar fi reclamele, vă veţi conecta la un alt site sau serviciu atunci când faceţi clic pe acestea sau dacă veţi activa în alt mod aceste oportunităţi, inclusiv oportunităţi clic-către-apel, clic-către-text şi clic-către-e-mail. Aceste site-uri şi servicii nu se obligă prin politica noastră de confidenţialitate şi nu suntem responsabili pentru practicile lor de colectare a informaţiilor. Politicile de confidenţialitate ale altor organizaţii pot fi diferite de cele ale noastre, de exemplu, în ceea ce priveşte nivelul de securitate, utilizarea cookie-urilor şi colectarea, utilizarea şi divulgarea datelor personale.
O parte dintre Servicii le permit utilizatorilor să interacţioneze cu alte site-uri sau servicii. De exemplu, plug-in-urile pot conecta serviciile terţe identificabile prin intermediul logourilor lor (cum ar fi platformele sociale de comunicare) către Servicii. Veţi rămâne conectat la aceste site-uri şi servicii până la deconectare. Când continuaţi cu aceste interfeţe, le permiteţi Serviciilor să acceseze unele dintre informaţiile dumneavoastră pe site-urile şi serviciile respective. Utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor respective şi servicii se supune politicilor de confidenţialitate ale acestor site-uri şi servicii, şi nu acestei Politici de confidenţialitate.
 
Unele Servicii pot integra şi partaja anumite informaţii care nu vă identifică în mod rezonabil pe dumneavoastră sau pe dispozitivul dumneavoastră cu servicii ale unor terţi pe care doriţi să le utilizaţi pentru a determina dacă serviciile sau ofertele vă interesează şi dacă sunt disponibile în zona dumneavoastră generală. 
O parte dintre aceste Servicii utilizează sisteme de operare, platforme, servicii de comunicaţii, dispozitive şi elemente de software ale terţilor (cum ar fi sistemele de operare pentru dispozitive mobile, serviciile wireless, telefonul mobil şi dispozitivele de tip tabletă) şi unele Servicii sunt furnizate de terţi, producătorii de dispozitive, operatorii de dispozitive, operatorii de platforme şi serviciile de comunicaţii. Nu controlăm aceste entităţi, produse şi servicii ale terţilor şi ele pot colecta, utiliza, procesa, transmite şi dezvălui informaţiile dumneavoastră. Deoarece nu controlăm practicile de manipulare a datelor ale terţilor, vă recomandăm să revizuiţi politicile de confidenţialitate, termenii de utilizare şi acordurile de licenţă (dacă există).
Partenerii de Publicitate. Este posibil să partajăm informaţiile pe care le colectăm împreună cu Partenerii de Publicitate, astfel încât aceştia să poată difuza conţinuturi sau reclame relevante pe propriile site-uri sau aplicaţii sau pe alte site-uri sau aplicaţii terţe şi să analizeze şi să raporteze conţinutul sau reclamele pe care le văd sau cu care interacţionează utilizatorii. Partenerii de Publicitate pot, de asemenea, să colecteze sau să furnizeze partenerilor publici de publicitate prin intermediul tehnologiilor menţionate în secţiunea 2 de mai sus sau prin intermediul reclamelor interactive. Informaţiile pot include informaţii cu privire la modul în care utilizatorii interacţionează cu Serviciile, informaţiile pe care utilizatorii le furnizează unei reclame interactive sau prin intermediul unei reclame finteractive, conţinutul şi reclamele pe care le-au vizionat utilizatorii, activităţile utilizatorilor pe alte site-uri web şi serviciile online şi locurile fizice pe care le-au vizitat utilizatorii.
Informaţiile agregate. Ca parte a Serviciilor, vom pregăti şi vom păstra informaţiile colectate de la Serviciile care sunt agregate sau modificate în alt mod astfel încât să nu vă identifice în mod direct şi să nu fie în mod rezonabil legate de dumneavoastră. Folosim şi partajăm aceste informaţii pentru scopurile noastre de afaceri.
 
D. Alte Limitări privind Confidenţialitatea
 
În conformitate cu legislaţia locală aplicabilă, noi, afiliaţii noştri sau furnizorii noştri terţi de servicii vă pot divulga datele dumneavoastră personale fără permisiunea dumneavoastră (i) în baza cotelor, a mandatelor sau a hotărârilor judecătoreşti sau de altă natură, sau pentru a respecta legea; (ii) în cazul în care credem că drepturile, proprietatea, siguranţa sau securitatea unui individ este în pericol; (iii) dacă constatăm că acţiunile dumneavoastră încalcă Termenii de utilizare sau orice alte drepturi legale; sau (iv) în cazurile în care legea aplicabilă impune sau permite altfel (care poate include o cerere legală de acces din partea instanţelor din UE sau străine, a guvernelor sau a agenţiilor de aplicare a legii).
 
E. Perioada de păstrare
 
Vom păstra informaţiile dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a furniza şi a dezvolta Serviciile în conformitate cu secţiunile de mai sus. De asemenea, vom păstra şi vom utiliza informaţiile dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligaţiile legale, pentru a rezolva litigiile sau pentru a ne derula contractele. Este posibil să păstrăm pe termen nelimitat informaţiile care nu vă mai identifică.
 
F. Drepturile asupra datelor
 
Puteţi solicita să accesaţi, să obţineţi o copie portabilă, să corectaţi sau să ştergeţi date referitoare la preferinţele stocate şi la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor. 
 
În cazul în care consideraţi că prelucrarea datelor dumneavoastră vizează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor care nu respectă legile aplicabile privind protecţia datelor, ne puteţi contacta la info@davopro.ro sau puteţi să depuneţi o plângere la autoritatea relevantă pentru protecţia datelor.
 
G. Confidenţialitatea şi Trimiterile Minorilor
 
Ne-am angajat să asigurăm protecţia şi confidenţialitatea tinerelor persoane care utilizează Internetul. Noi nu colectăm cu bună ştiinţă date personale de la copii cu vârsta sub 13 ani. Considerăm că copii ar trebui să obţină consimţământul părinţilor sau tutorilor înainte de a furniza orice date personale. Dacă realizaţi că am colectat date personale de la un copil fără consimţământul părinţilor, vă rugăm să ne anunţaţi imediat la adresa de e-mail info@davopro.ro. În cazul în care constatăm că un copil cu vârsta sub 13 ani ne-a furnizat date personale fără consimţământul părinţilor, vom lua măsurile necesare pentru înlăturarea respectivelor date personale.
 
H. Angajamentul Nostru privind Securitatea
 
Am implementat proceduri fizice, electronice şi manageriale menite să vă protejeze datele. Desigur, nu putem garanta că niciodată comunicările dumneavoastră cu Serviciile nu vor fi interceptate ilegal sau că datele dumneavoastră personale nu vor fi accesate ilegal de către terţe părţi. Orice trimitere de informaţii o realizaţi pe propriul risc.
 
I. Modificările Politicii privind Confidenţialitatea
 
Ne rezervăm dreptul de a ne modifica Politica privind Confidenţialitatea, în funcţie de necesităţile afacerii. Dacă decidem să ne modificăm Politica privind Confidenţialitatea, vom posta modificările respective aici, înainte ca acestea să devină efective.
 
J. Cum să ne contactaţi
 
Dacă aveţi întrebări legate de această Declaraţie de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la: info@davopro.ro sau la:
Davo Pro Company
În atenţia: Responsabilului cu Confidenţialitatea
Romania, Bucuresti, Sector 1,
Bd Bucurestii Noi nr. 50A, Tronson A+C, Apt.8
 
K. Regulamentul general privind protecţia datelor
 
Vă rugăm să reţineţi că, în sensul Regulamentului (UE) nr. 2016/679 ("RGPD"), controlorul de date este Davo Pro Company SRL.
 
Reprezentantul legal al controlorului de date şi responsabilul cu protecţia datelor poate fi contactat la adresa de e-mail: info@davopro.ro. Reţineţi că, în cazul în care RGPD este aplicabil, aveţi dreptul să depuneţi o plângere la autoritatea competentă pentru protecţia datelor. Denumirea şi datele de contact ale autorităşilor pentru protecţia datelor din Uniunea Europeană pot fi găsite la adresa http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.