AUTOCOLANT IMITATIE PIATRA

AUTOCOLANT IMITATIE PIATRA

Autocolant d-c-Fix Mozaic Pietre Colorate, imitatie piatra, model mozaic, multicolor, 67.5cmx2m

33,43 Lei

Autocolant Gekkofix, gri, model piatra in stil scandinav, gri, 67.5cmx15m

187,42 Lei 201,53 Lei

Autocolant Gekkofix, model piatra in stil scandinav, gri, 67.5cmx2m

25,45 Lei 28,27 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone Sand, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx4m

84,00 Lei

Autocolant Gekkofix Travertin, imitatie piatra travertin, bej, 67.5cmx2m

28,27 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie pietre, gri/bej, 45cmx2m

18,16 Lei 19,74 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie pietre, gri/bej, 45cmx15m

122,32 Lei 130,13 Lei

Autocolant perete Gekkofix, imitatie piatra naturala, maro/gri, 90cmx15m

235,66 Lei 256,15 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie piatra naturala, maro/gri, 45cmx2m

18,16 Lei 19,74 Lei

Autocolant Gekkofix imitatie piatra greceasca, maro/gri, 45cmx15m

130,13 Lei

Autocolant d-c-Fix Avelino, imitatie piatra, bej/gri, lucios, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant d-c-Fix Caillou, imitatie piatra, model pietre in apa, nuante gri, 45cmx1.5m

27,81 Lei

Autocolant d-c-Fix Opaco, imitatie piatra, model pavaj, multicolor, 45cmx2m

22,34 Lei

Autocolant perete d-c-Fix Becky, imitatie pietre, model mozaic maro/gri, 45cmx2m

22,34 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone Sand, imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Stone, model imitatie piatra, multicolor, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Autocolant perete Gekkofix, imitatie piatra naturala, maro/gri, 45cmx15m

130,13 Lei

Autocolant perete d-c-Fix Opaco, imitatie piatra, model pavaj, multicolor, 45cmx15m

125,66 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)

Folosirea autocolantelor ce imita piatra in diferite spatii poate aduce transformari interesante a aspectului acestora. Foliile autocolante au fost realizate pentru a aduce o schimbare rapida in locuinta, fara a face prea multa murdarie.

Autocolantele noastre de imitatie piatra vor face ca spatiul dumneavoastra sa fie mult mai modern. Sunt usor de lipit si se intretin foarte usor. Aspectul autocolantului va infrumuseta si diversifica orice spatiu, iar modelul de piatra va da peretelui un aspect natural. Durabilitatea autocolantului este exceptionala si te vei putea bucura de aceste modele timp indelungat.

Sunt usor de instalat, deoarece au o baza autoadeziva. Trebuie doar sa scoateti folia, aplicati autocolantul pe o suprafata curata si neteda, iar din acel moment, ati schimbat stilul din propria incapere.

Proprietatile autocolantelor:

 • Flexibilitate. Fiecare rola de autocolant este usor de manevrat, deoarece in momentul in care se doreste aplicarea ei, se dezlipeste de la un capat, se lipeste, iar apoi usor se scoate folia de pe spatele lui.

 • Rentabilitate. De cele mai multe ori, renovarea unui perete costa si dureaza foarte mult, iar murdaria din incapere induce o lipsa de confort pentru fiecare persoana. Costul autocolantului este mult mai ieftin comparativ cu faianta sau piatra naturala, iar in acelasi timp ofera un stil aparte spatiului unde o sa fie amplasat.

 • Aspectul autocolantului ce imita piatra va infrumuseta si diversifica orice spatiu, oferind in acelasi timp peretelui un aspect natural. Durabilitatea autocolantului este de lunga durata, astfel incat sa te bucuri de el mai mult timp.

  Calitatea lor le face rezistente la manipulare. Autocolantele imitatie de piatra sunt o modalitate rapida si excelenta pentru a va decora spatiul. Ele sunt accesibile, usor de utilizat si de intretinut si mai presus de toate, gama larga de autocolante pe care o avem ajuta in personalizarea spatiilor. Materialul din care sunt realizate autocolantele permit aplicarea lor pe diferite suprafete, inclusiv: autocolant sticlaautocolant metal, autocolant lemn si plastic si nu o sa lase nici un reziduu de lipire in urma, odata indepartat.

  Autocolantele imitatie piatra vor fi nota finala a modificarilor facute in interiorul locuintei.

  Perfectiunea unei locuinte este data de catre designul pe care ati reusit sa il adaugati, dar un rol important le au si autocolantele imitatie de piatra. Ele sunt potrivite atat pentru camera de zi, cat si pentru birou sau chiar pentru o locuinta de vacanta. Autocolantele sunt rezistente la umezeala si mucegai si au o baza autoadeziva pentru o instalare usoara.

  In functie de amplasarea autocolantului, exista expunerea la mai multi factori nefavorabili, printre care: murdarie, temperaturi ridicate si umidicate crescuta. Dar acest lucru nu impiedica curatarea lui cu o laveta umeda.

  Primul si unul dintre cele mai convingatoare lucruri in favoarea unui autocolant cu imitatie de piatra este durabilitatea materialului. Autocolantul, chiar daca este expus in mod constant la diferiti factori nefavorabili, isi va pastra aspectul atractiv pentru multi ani.

  Autocolantul imitatie piatra, datorita culorii sale naturale, nu isi va pierde culoarea in timp, fiind o alegere excelenta pentru persoanele care apreciaza atat durabilitatea materialului, cat si un aspect frumos si elegant.