Autocolant imitatie piele si tapet - Davopro.ro

AUTOCOLANT IMITATIE TAPET

Autocolantul imitatie tapet este o modalitate noua si extrem de la moda de a decora peretii. Element de design interior destinat in principal decorarii peretilor din locuinte, birouri, saloane.

Este foarte usor de aplicat, nu necesita unelte sau adezivi speciali, iar la indepartare nu lasa urme de adeziv si nu deterioreaza peretele.

Cu totii simtim nevoia de confort si ne dorim ca locuinta sa aiba un aspect placut si tineresc. Cu multa fantezie si folosind autocolantul ce imita tapetul lucrurile devin mai simple. Aplicarea autocolantului in locurile unde  doriti o schimbare, este una dintre metodele cele mai practice si mai putin costisitoare. Avantajele folosirii acestui autocolant, sunt diversitatea designului si posibilitatea de a crea intr-un timp foarte scurt o ambianta adecvata fiecarei camere. 

Autocolante imitatie tapet: practice si la moda!

Schimbarea decorului este acum mai usoara datorita accesoriilor decorative care completeaza sau chiar inlocuiesc tapetul traditional.

- Un element inovator de decorare a peretelui

- Se integreaza perfect indiferent de stil

- Usor de taiat cu foarfeca

Putine elemente decorative au depins de capriciile vremurilor mai mult decat autocolantul ce imita tapetul. De-a lungul istoriei, acest finisaj pentru pereti s-a bucurat de o mare popularitate. Realitatea este ca autocolantul, ca orice alta piesa din compozitia unui decor, are un efect important asupra atmosferei. Fiind aplicat pe suprafata generoasa a peretilor, impactul sau este cu atat mai puternic, asadar alegerea autocolantului potrivit trebuie facuta in functie de mai multi factori. 

Autocolantul este un element de design care poate transforma complet o incapere si care dicteaza atmosfera mai eficient decat piesele de mobilier. Imprimeul sau, in functie de ritmicitatea motivelor, poate da spatiului un aer dinamic sau mai multa stabilitate. Daca este un model aparte, adauga profunzime unui perete monoton, iar combinatiile potrivite de culori relaxeaza sau energizeaza. 

Tipuri de autocolante imitatie tapet! 

In prezent, exista o diversitate de tipuri de autocolante ce imita tapetul, dar cele mai cautate sunt cele orientale si clasice! 

Cand alegi autocolantul potrivit pentru fiecare camera, vei tine cont nu doar de aspectul acestuia, ci si de tipul materialului, pentru a decide mai usor daca este suficient de rezistent pentru conditiile din spatiul respectiv sau daca este suficient de sigur, si de costuri. 

Indiferent de stilul de design interior in care decizi sa-ti amenajezi livingul, autocolantul ce imita tapetul reprezinta o solutie practica, mai ales ca este unul durabil, realizat din vinil si este rezistent la toate impuritatile si umiditatea din incapere. 

Alege un autocolant in nuante calde, fara culori stridente. Motivele florale si cele geometrice se regasesc in cele mai multe modele de autocolant pentru dormitor, insa si cele monocrome, in care modelul se evidentiaza doar prin textura, confera suficient interes vizual incaperii.

Autocolantul ce imita tapetul este solutia decorativa ideala pentru cei care vor sa-si exprime personalitatea intr-o maniera unica si creativa, iar aplicarea acestuia este mult mai usoara decat a altor finisaje pentru pereti. Daca vrei sa-ti renovezi rapid locuinta sau daca doresti sa o amenajezi de la zero, poti folosi cu incredere autocolante in toate camerele.

Va oferim o gama variata de culori: autocolant bejautocolant negru, autocolant oriental, autocolant gri,

Autocolant Gekkofix Oriental Blossom, multicolor, model floral, 45cmx15m, Cod 11763

111,38 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie tapet clasic, bej, model floral, 45cmx15m, Cod 10235

111,38 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie tapet clasic, negru, model floral, 45cmx15m, Cod 10109

111,38 Lei

Autocolant Gekkofix Aida, imitatie tapet, alabstru deschis, model floral, 45cmx15m, Cod 11892

111,38 Lei

Autocolant Gekkofix, imitatie tapet, gri, 45cmx15m, Cod 11904

111,38 Lei

Kit racleta si cutter montaj autocolant d-c-Fix, Cod 399-6016

17,27 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)