Sarbatori de poveste - Accesorii de baie, covorase, fete de masa si autocolant pentru CRACIUN

SARBATORI DE POVESTE

Covoras baie Kleine Wolke Dakota, model forme geometrice, rosu, dreptunghiular, 100% poliacril, 60x90cm, Cod 34192

169,68 Lei

Tapet ceramic d-c-Fix Asmant, imitatie caramizi, gri, 67.5cmx20m

431,73 Lei

Covoras bucatarie Davo Pro Puppy, nylon, portocaliu, dreptunghiular, 50x80cm, cod 33028

23,99 Lei 25,25 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)


Nu ezitati sa parcurgeti selectia noastra de produse pentru sarbatori de poveste. 

Crearea unei atmosfere de poveste incepe cu autocolantul potrivit. Cu ajutorul unui autocolant pentru ferestre putem obtine un strop de transparenta si privitul pe fereastra din confortul casei va fi un vis nesfarsit de forme si imaginatie. Stralucirea unor sarbatori de poveste poate fi de vis devenit realitate cu autocolantul metalic potrivit.

Ce poate fi mai frumos decat planificarea celor mai frumoase zile de sarbatoare din an? Doar o tabla si o creta va inspira cele mai frumoase idei. 

Pasind pe un covoras de baie de vise ne indreptam catre neuitatele sarbatori de poveste. Acesta poate fi accesorizat cu o gama diversificata de dozatoare de sapun, suporti pentru periutele de dinti, perdele de dus sau un tapet Ceramics, special conceput pentru spatiile cu grad ridicat de umiditate. 

In prag de sarbatori, in bucatarie se petrec cele mai multe momente. Suprindeti-va familia si persoanele dragi cu o fata de masa colorata, care sa va aduca impreuna mai aproape de spiritul sarbatorilor de iarna.


Vremurile trec, povestile raman!